Wat doe ik

Van rommelige mensen kan ik geen nette mensen maken. Wel kan ik jouw woning, schuur, werkplek of archief opruimen. Samen met jou of alleen.

Denk aan een jaarlijkse voorjaarsopruiming. Hoe lekker is het om met een opgeruimd huis de zomer in te gaan?! Samen gaan we overal doorheen. Uiteraard kan dit op ieder moment van het jaar.

Ga je verhuizen? Hét moment om te bekijken wat je allemaal hebt, wat je allemaal wilt houden en vooral waar je allemaal eigenlijk van af wilt. Zeker als je kleiner gaat wonen.

Is er een familielid overleden en heb je de zorg voor het leeghalen van het huis, precies in een periode waarin je moe en verdrietig bent? Ik kan je helpen.

Ook bij bedrijven of organisaties ga ik graag aan de slag. Is het magazijn helemaal een rommeltje geworden? Moet de schijf met alle bestanden eens worden opgeschoond? Barst het archief uit zijn voegen?

Als je het opruimen zelf wilt doen maar je ziet er als een berg tegenop, kan ik je helpen met het maken van een plan van aanpak: een concreet overzicht van wat je precies gaat doen, wanneer en hoe, voor jou op maat gemaakt.