Hoe werkt het

Overweeg jij om mijn hulp in te schakelen, dan maken we eerst een vrijblijvende afspraak om kennis te maken, de situatie te bekijken en jouw behoefte te bespreken. In dit gesprek probeer ik door het stellen van de juiste vragen boven tafel te krijgen wat jij precies nodig hebt. Ik kan op basis daarvan een grove, niet-bindende inschatting maken van het aantal uur dat het zal kosten.

Ik ga volstrekt vertrouwelijk met jouw privacy om en zal nooit aan anderen vertellen over wat ik zie in jouw huis of op jouw werkplek. Ik oordeel niet. Ik neem slechts waar en ga aan de slag.

Ik pak geen kinderkamers aan zonder toestemming van de kinderen, of werkplekken zonder toestemming van de werknemers.

Mijn uurpijs is 35 euro excl. BTW en excl. reiskosten (indien buiten Olst). Bij grote opdrachten kan ik de uurprijs loslaten en een mooie offerte maken voor de gehele klus. Mochten de kosten echt een probleem zijn voor je budget, dan proberen we in overleg met elkaar tot een oplossing te komen.

Ieder jaar wil ik minimaal een pro bono project doen voor een organisatie, vereniging of stichting met een maatschappelijke doelstelling. Heb je hier belangstelling voor? Neem gerust contact op!